Juhlatilat meren äärellä

Oletko järjestämässä häitä, syntymäpäiviä tai pikkujouluja? Olipa tilaisuus mikä tahansa, Juhla-Tallbosta löytyvät sopivat juhlatilat jopa 240 hengelle. Raumalla meren rannalla, mäntymetsän katveessa sijaitseva juhlatila tarjoaa upeat puitteet ikimuistoisille elämyksille. 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään sekä tilaisuuden suunnittelussa että käytännön järjestelyissä. Loihdimme mieleisesi menun ja valmistamme herkulliset makuelämykset sinulle tärkeään päivään. Meiltä löytyvät sopivat vaihtoehdot jokaiseen makuun juhlaan kuin juhlaan. Käytämme vain tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, joista rakennamme ruoka-annoksia hyväksi havaittujen reseptien mukaan.

Juhla-Tallbon juhlatilat sijaitsevat idyllisen Villa-Tallbon läheisyydessä, vain muutaman kilometrin päässä Rauman keskustasta. Vuonna 1901 rakennettu pitsihuvila on myös kulttuurihistoriallisesti merkittävä rakennus, joka on kunnostettu ravintolaksi alkuperäinen tunnelma ja arvokkuus säilyttäen. Villa-Tallbon salit, kokouskabinetti ja juhlatilat sopivat erinomaisesti pienempien juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Juhlapaikat nykyaikaisilla laitteilla

Raumanmeren rannalla sijaitseva juhlapaikka koostuu kahdesta eri tilasta. Nykyaikaiset AV-laitteet, loistava äänentoisto ja langattomat internet-yhteydet mahdollistavat monenlaiset tilaisuudet ja ohjelmanumerot. Tiloistamme löytyvät myös kokouskabinetit, saunatilat ja lämmitettävä kylpyallas, johon on mukava pulahtaa päivän päätteeksi. Tilavaan saunaan mahtuu 15–20 henkeä, ja kylpyallas on varustettu viihtyisällä vilvoitteluverannalla.

Juhlapaikat on sisustettu tyylikkäästi ja persoonallisesti, mikä mahdollistaa koristelun ja värityksen jokaisen toivomusten mukaan. Tiloistamme löytyy myös takka, jonka loimuava takkatuli kääntää katseet ja tuo tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Rauhallinen sijainti luonnon äärellä mahdollistaa rentoutumisen ja häiriöttömän juhlista nauttimisen.

Vuokraa juhlatiloja tarpeesi mukaan

Juhla-Tallbon juhlatiloja on ollut mahdollisuus vuokrata jo vuodesta 2009 lähtien, jolloin talo valmistui samaan pihapiiriin Villa-Tallbon kanssa. Esteettömissä tiloissamme on huomioitu myös liikuntarajoitteiset, joten pyörätuolilla liikkuminen on vaivatonta.

Juhlatiloja voi vuokrata myös kokouksiin, koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin. Tarjoamme kattavat kokouspalvelut ja tarjoilut virkistävästä aamukahvista maittavaan kokouslounaaseen. Vietä mieleenpainuva kokouspäivä ja valitse idyllinen ja persoonallinen kokouspaikka meren ääreltä!