Hääpaikat tarpeesi mukaan

Juhla-Tallbo on kaupungin tyylikkäin hääpaikka. Sijaitsemme luonnonkauniissa ympäristössä Petäjäksen rannalla, vain muutaman kilometrin päässä Rauman keskustasta. Meillä voit järjestää suuretkin juhlat, sillä yhtenäisissä juhlatiloissamme on asiakaspaikkoja jopa 240 hengelle.

Juhla-Tallbon hääpaikat ovat olleet suosittuja vuodesta toiseen. Kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään tilaisuuden suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä. Meillä voit viettää näköisesi häät upeissa puitteissa luonnon helmassa. Kauniisti ja persoonallisesti sisustetut hääpaikat mahdollistavat toiveidesi mukaisen koristelun ja värityksen. Tiloissamme on myös takka, jonka takkatuli luo tunnelmaa valaisemalla ja lämmittämällä pimenevää iltaa.

Valmistamme häihin herkulliset tarjoilut erityistoiveenne huomioiden. Ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii suussa sulavia makukokonaisuuksia suunnitelmien mukaisesti tärkeään päivään. Voitte valita mieleisen menun useista eri vaihtoehdoista, ja teemme mielellämme muutoksia menukokonaisuuksiin hääparin toiveiden mukaan. Voimme myös laatia kokonaan räätälöidyn menun. Makuihin sopivat viinit ja muut juotavat kruunaavat hääaterian.

Upea Hääpaikka elämäsi tärkeimpään päivään. Kerro meille toiveistasi ja tarpeistasi, niin autamme niiden toteuttamisessa. Olipa kyseessä pienet, muutaman kymmenen hengen häät tai suuret, satojen vieraiden juhlat, meiltä löytyy osaamista onnistuneen juhlapäivän toteuttamiseksi. Suunnitellaan yhdessä unelmienne häätilaisuus!

Hääpaikka idylliseltä Raumalta

Villa Tallbon pihapiirissä oleva punainen juhlatalo sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Meillä järjestät onnistuneet kokoukset, koulutukset ja perhejuhlat. Se on myös oivallinen hääpaikka, sillä meiltä saat viihtyisien tilojen lisäksi mittavat oheispalvelut.

Juhla-Tallbossa on kaksi erillistä tilaa, jotka on varustettu nykyaikaisin AV-laittein ja langattomin internet-yhteyksin. Meren rannalla sijaitsevasta rakennuksesta löytyvät myös viihtyisät kokouskabinetit.

Pitkän päivän jälkeen on mukavaa rentoutua ja rauhoittua saunan lämmössä. Edustava saunatila ja lämmitettävä kylpyallas tarjoavat tähän erinomaiset mahdollisuudet. Tilavaan saunaan mahtuu 15–20 henkeä ja kylpyallas on varustettu viihtyisällä vilvoitteluverannalla. Juhla-Tallbo onkin suosittu hääpaikka kattavien palvelujensa ansiosta.

Ota yhteyttä!