Viihtyisä ruokapaikka Raumalla

Tallbo-ravintolat tarjoavat maistuvaa ruokaa ja mukavaa tunnelmaa. Olemme paitsi tunnettu ruokapaikka myös suosittu juhla- ja kokouspalvelujen tarjoaja Raumalla. Meille olet tervetullut viihtymään niin arkena kuin juhlapäivinäkin.

Ravintola Villa Tallbo on tunnelmallinen ruokapaikka Rauman sataman läheisyydessä. Villa Tallbon kanssa samassa pihapiirissä sijaitsee Juhla-Tallbo, josta löytyvät juhlatilat jopa 240 hengelle. Maailmanperintökohteessa Vanhan Rauman sydämessä toimiva Ravintola Savila tarjoaa maistuvaa lounasta sekä erinomaiset tilat ryhmille. Eri ruokapaikat tarkempine tietoineen löydät kotisivuiltamme.

Ravintolakabinetti

Etsitkö sopivaa tilaa ryhmälle? Villa Tallbon tai Ravintola Savilan ravintolakabinetti sopii täydellisesti erikokoisten ryhmien ruokailuun. Pysähdy nauttimaan herkullisesta ruoasta ja Rauman merellisestä idyllistä matkailun tai kiertoajelun yhteydessä. Meillä voit järjestää myös ikimuistoiset perhejuhlat ja erilaiset yritystilaisuudet kokouksista koulutuksiin. Ravintolakabineteista löytyvät tarvittavat AV-välineet ja langattomat internet-yhteydet.

Ruokaravintolat

Ruokaravintolat Villa Tallbo ja Ravintola Savila tarjoavat päivisin maittavia lounaita. Villa Talbossa on arkisin useita eri lounasvaihtoehtoja, ja viikonloppuisin herkutellaan seisovan pöydän runsailla antimilla. Ravintola Savilassa on tarjolla lounasta maanantaista lauantaihin ravintolan ollessa sunnuntaisin suljettu.